Mi smo tu za Vas

Ukoliko imate bilo kakvo pitanje, možete nas pozvati telefonom ili poslati poruku putem kontakt forme i mi ćemo Vam u najkraćem mogućem roku odgovoriti.

UFTS - Sveti Sava

Dobrovoljno, nestranačko, nevladino udruženje zdravstvenih radnika koji su završili srednju medicinsku školu – smer: farmaceutski tehničar.

Kontakt

Sedište UFTS “Sveti Sava”
Rumenacka 106, 21000 Novi Sad
Telefoni: 060 401-33-19, 064-2964-315
E-mail: office@ufts-svetisava.com

Pitajte nas

Udruženje pomaže širenje informacija o svim stručnim i naučnim temama koje direktno ili indirektno imaju uticaj na rad ove zdravstvene struke.Oni potiču uglavnom iz svih regionalnih centara Srbije, zaposleni su u raznim privrednim i neprivrednim oblastima, od apoteka (državnih i privatnih), preko bolnica, klinika, laboratorija, veledrogerija do farmaceutske industrije.

UFTS “Sveti Sava” je još od osnivanja podržavan od strane priznatih stručnjaka iz oblasti farmacije, medicine i drugih relevantnih disciplina u kojima postoji interes za radom i usavršavanjem ovakvog profila (na pr. farmaceutska industrija; laboratorije fakulteta prirodnih nauka i sl.)

Zahvaljujući kontinuirnim naporima Udruženja da kolege budu stalno obaveštavane o svim kretanjima, koja prate struku u ovom periodu tranzicije (seminari se odrzavaju dva puta godišnje), zainteresovanost farmaceutskih tehničara za učlanjenjem u ovo Udruzenje sve više raste, a kao rezultat toga je i porast broja članova Udruženja.

X