Register

Registracija na naš sajt je veoma jednostavna. Samo popunite polja u formularu....

Kreirajte nalog

Profil Detalji

Ime (required)

Vidljivost ovog polja: Everyone

Prezime (required)

Vidljivost ovog polja: Everyone Promeni

Ko može videti ovo polje?
Zatvori
JMBG

Vidljivost ovog polja: Only Me

Broj licence

Vidljivost ovog polja: Only Me

Grad

Vidljivost ovog polja: Only Me

Opština

Vidljivost ovog polja: Only Me

Ustanova/Firma

Vidljivost ovog polja: Only Me

Telefon

Vidljivost ovog polja: Only Me

E-mail

Vidljivost ovog polja: Only Me

Komora

Vidljivost ovog polja: Only Me

Član UFTS
Clear

Vidljivost ovog polja: Only Me

Uslovi korišćenja

Informacije o Uslovima korišćenja

Uslovima korišćenja definisana su pravila pri korišćenju sajta ufts-svetisava.com koja obezbeđuju kvalitet naše usluge i zadovoljstvo članova. Pristupanjem ili posetom sajtu (pretraživanje, registracija) ufts-svetisava.com, Vi prihvatate i slažete se sa obavezama koje su definisane ovim Uslovima Korišćenja i molimo Vas da ih pažljivo pročitate i upoznate se pravilima koja primenjujemo. Ukoliko ne prihvatate navedene Uslove Korišćenja, morate da prekinete odmah korišćenje našeg sajta i/ili servisa.

Izmene Uslova Korišćenja

Mi neprekidno unapređujemo naš sajt i servise koje pružamo, stoga zadžravamo pravo da izmenimo ove Uslove Korišćenja u svakom trenutku, bez prethodnog obaveštenja osoba koje pristupajuufts-svetisava.com. Sve izmene važe od trenutka kada su objavljene na sajtuufts-svetisava.com i pristupanjem ili korišćenjem Veb Sajta, Vi prihvatate i slažete se sa takvim izmenama.

Intelektualna svojina

Sadržaj prikazan na ovom sajtu kao što su stranice, dizajnerski elementi (tekstualni, video i audio materijali, fotografije, logotipi…) su u vlasništvu sajtaufts-svetisava.com. Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala, bez dozvole vlasnika autorskih prava, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Vaš nalog

Ukoliko koristiteufts-svetisava.com, odgovorni ste za održavanje i poverljivost svog naloga i lozinki koje ste uneli prilikom registracije na sajtu. Korišćenjemufts-svetisava.com sajta odgovorni ste za sve aktivnosti koje se dešavaju na vašem nalogu i sa vašom lozinkom.ufts-svetisava.com zadržava pravo da odbije pružanja usluga, ukine nalog ili otkaže članstvo ukoliko ustanovi da su prekršeni Uslovi korišćenja. Vaše podatke koje ste naveli prilikom registracijeufts-svetisava.com će koristiti radi prušanja usluga i uspostavljanja kontakta i neće ih koristiti u druge svrhe ili ih dostaviti trećim licima.

Komentari, komunikacija i ostali sadržaj koji ostavljaju posetioci

Lični podaci koje prosledite sajtu ufts-svetisava.com u svrhu dobijanja usluga biće tretirane u skladu sa našim dokumentom Politika privatnosti. Posetioci mogu komentarisati usluge i slati email poruke na ufts-svetisava.com.ufts-svetisava.com ima pravo da ne objavi komentare koji su zlonamerni, sadrže nepristojne izjave, šire mržnju i na bilo koji način ugrožavaju prava drugih. Takvi komentari će biti uklonjeni bez predhodnog obaveštenja. Lažno predstavljanje i registracija sa tuđom email adresom nije dozvoljena na ufts-svetisava.com. Protiv takvih aktivnosti ufts-svetisava.com može pokrenuti odgovarajući zakonski postupak.

Opisi usluga

Sajt ufts-svetisava.com nastoji da sve usluge opiše što je tačnije moguće. Takođe,ufts-svetisava.com ne garantuje da su svi navedeni podaci u vezi proizvoda 100% tačni, kompletni, pouzdani i bez grešaka. Ako usluge koji ste kupili odstupa od podataka koji su navedeni na sajtu kontaktirajte admiistratore sajta.

Radno vreme

Sajtufts-svetisava.com radi od 00-24h, 7 dana u nedelji. U slučaju tehničkih problema ili tokom zahvata redovnog održavanja sajt može biti kraći vremenski period nedostupan o čemu ćete biti obavešteni.

Promena (ažuriranje) podataka na sajtu

Sajtufts-svetisava.com zadržava pravo da može u svako vreme, bez prethodne najave, promeniti podatke prikazane na bilo kojoj stranici sajta. Posetioci ufts-svetisava.com nemaju pravo da jednostrano menjaju uslove korišćenja, a svaka eventualna izmena je nevažeća osim u slučaju da se obe strane saglase pisanim putem.

Ostalo

Delimična ili potpuna neprimenjivost ili nezakonitost određene odredbe ovih Uslova korišćenja, neće uticati na punovažnost ostalih odredbi koje ostaju na snazi u celini. Neprimenjiva ili nezakonita odredba će biti zamenjena drugom odgovarajućom odredbom. Saglasni ste da vaša prava i obaveze proistekle iz ovih Uslova korišćenja ne možete preneti na treća lica bez izričitog pismenog odobrenjaufts-svetisava.com.

I agree to these Terms and Conditions
X