Register

Registracija na naš sajt je veoma jednostavna. Samo popunite polja u formularu....

Kreirajte nalog

Profil Detalji

Ime (required)

Vidljivost ovog polja: Everyone

Prezime (required)

Vidljivost ovog polja: Everyone Promeni

Ko može videti ovo polje?
Zatvori
JMBG

Vidljivost ovog polja: Only Me

Broj licence

Vidljivost ovog polja: Only Me

Grad

Vidljivost ovog polja: Only Me

Opština

Vidljivost ovog polja: Only Me

Ustanova/Firma

Vidljivost ovog polja: Only Me

Telefon

Vidljivost ovog polja: Only Me

E-mail

Vidljivost ovog polja: Only Me

Komora

Vidljivost ovog polja: Only Me

Član UFTS
Clear

Vidljivost ovog polja: Only Me

Uslovi korišćenja

Informacije o Uslovima korišćenja

Uslovima korišćenja definisana su pravila pri kupovini ili korišćenju sajta koja obezbeđuju kvalitet naše usluge i zadovoljstvo kupaca/posetilaca. Pristupanjem ili kupovinom na sajtu (pretraživanje, registracija) Vi prihvatate i slažete se sa obavezama koje su definisane ovim Uslovima Korišćenja i našom Politikom privatnosti i molimo Vas da ih pažljivo pročitate i upoznate se pravilima koja primenjujemo. Ukoliko ne prihvatate navedene Uslove korišćenja, morate da prekinete odmah korišćenje našeg sajta i/ili servisa.

Izmene Uslova Korišćenja

Mi neprekidno unapređujemo naš sajt i servise koje pružamo, stoga zadžravamo pravo da izmenimo ove Uslove Korišćenja u svakom trenutku, bez prethodnog obaveštenja osoba koje pristupaju ufts-svetisava.com. Sve izmene važe od trenutka kada su objavljene na sajtu ufts-svetisava.com i pristupanjem ili korišćenjem Veb Sajta, Vi prihvatate i slažete se sa takvim izmenama.

Intelektualna svojina

Sadržaj prikazan na ovom sajtu kao što su stranice, dizajnerski elementi (tekstualni, video i audio materijali, fotografije, logotipi…) su u vlasništvu sajta ufts-svetisava.com. Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala, bez dozvole vlasnika autorskih prava, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Isključenje odgovornosti

U izuzetnom slučaju greške na nekoj od stranica ufts-svetisava.com internet prezentacije, ufts-svetisava.com će nastojati da istu ispravi u što kraćem vremenskom periodu i da ažurira sadržaj svojih internet stranica.

Usled mogućnosti postojanja eventualne greške ili nenamernog propusta na nekoj od stranica ove prezentacije, pozivamo sva zainteresovana fizička i pravna lica da se o konkretnim uslovima svih proizvoda i usluga koji su predstavljeni na ovom sajtu, obavezno prethodno raspitaju.

Vaš nalog

Ukoliko koristite ufts-svetisava.com, odgovorni ste za održavanje i poverljivost svog naloga i lozinki koje ste uneli prilikom registracije na sajtu. Korišćenjem ufts-svetisava.com sajta odgovorni ste za sve aktivnosti koje se dešavaju na vašem nalogu i sa vašom lozinkom. Maloletnici mogu koristiti ufts-svetisava.com uz nadzor roditelja ili staratelja. ufts-svetisava.com zadržava pravo da odbije pružanja usluga, ukine nalog ili otkaže narudžbenicu ukoliko ustanovi da su prekršeni Uslovi korišćenja. Vaše podatke koje ste naveli prilikom registracije ufts-svetisava.com će koristiti isključivo radi kupoprodaje proizvoda i/ili uspostavljanja poslovnog kontakta i neće ih koristiti u druge svrhe ili ih dostaviti trećim licima.

Komentari, komunikacija i ostali sadržaj koji ostavljaju posetioci

Lični podaci koje prosledite sajtu ufts-svetisava.com  u svrhu dobijanja proizvoda/usluga/informacija biće tretirane u skladu sa našim dokumentom Politika privatnosti. Registrovani posetioci mogu komentarisati proizvode i slati email poruke na ufts-svetisava.com. ufts-svetisava.com ima pravo da ne objavi komentare koji su zlonamerni, sadrže nepristojne izjave, šire mržnju i na bilo koji način ugrožavaju prava drugih. Takvi komentari će biti uklonjeni bez predhodnog obaveštenja. Lažno predstavljanje i registracija sa tuđom email adresom nije dozvoljena na ufts-svetisava.com. Protiv takvih aktivnosti ufts-svetisava.com može pokrenuti odgovarajući zakonski postupak.

Opisi proizvoda/usluga

ufts-svetisava.com nastoji da sve proizvode/usluge opiše što je tačnije moguće. Takođe, ufts-svetisava.com ne garantuje da su svi navedeni podaci u vezi proizvoda ili usluga 100% tačni, kompletni, pouzdani i bez grešaka. Ako proizvod/usluga koju ste kupili ili potražili odstupa od podataka koji su navedeni na sajtu možete ga vratiti u nekorišćenom stanju sa kompletnom dokumentacijom koju ste uz njega dobili, a mi ćemo vam vratiti novac.

Cene proizvoda (samo za Internet prodavnice)

Sve cene proizvoda navedene na sajtu sa uračunatim PDV-om. ufts-svetisava.com se obavezuje da će prihvatiti svaku cenu po kojoj ste napravili narudžbenicu bez obzira da li se cena proizvoda promenila nakon kreiranja narudžbenice. ufts-svetisava.com ima pravo da otkaže narudžbenicu uz slanje email obaveštenja potrošaču ukoliko je došlo do grube greške prilikom postavljanja cene na sajtu.

Radno vreme

Veb sajt / Online prodavnica ufts-svetisava.com radi od 00-24h, 7 dana u nedelji. U slučaju tehničkih problema ili tokom zahvata redovnog održavanja sajt može biti kraći vremenski period nedostupan.

Promena (ažuriranje) podataka na sajtu

ufts-svetisava.com zadržava pravo da može u svako vreme, bez prethodne najave, promeniti podatke prikazane na bilo kojoj stranici sajta. Posetioci ufts-svetisava.com nemaju pravo da jednostrano menjaju uslove korišćenja, a svaka eventualna izmena je nevažeća osim u slučaju da se obe strane saglase pisanim putem.

Ostalo

Delimična ili potpuna neprimenjivost ili nezakonitost određene odredbe ovih Uslova korišćenja, neće uticati na punovažnost ostalih odredbi koje ostaju na snazi u celini. Neprimenjiva ili nezakonita odredba će biti zamenjena drugom odgovarajućom odredbom. Saglasni ste da Vaša prava i obaveze proistekle iz ovih Uslova korišćenja ne možete preneti na treća lica bez izričitog pismenog odobrenja ufts-svetisava.com.

I agree to these Terms and Conditions
X